Seznamy přijatých žáků
do 1. tříd a do přípravné třídy

Více zde

Organizace školního roku
2023/2024

Více zde

Výprava za historií do Prahy

image
V úterý 28. května se vypravila třída 8. B do Prahy na ročníkovou exkurzi. Připravena pro ně byla procházka historií české země. Ta započala na Pražském hradě, kde si děti prohlédly Katedrálu svatého Víta s náhrobky českých králů, Starý královský palác s Vladislavským sálem, Baziliku svatého Jiří, Zlatou uličku a Daliborku.

Čtěte dál

Noc ve škole – třída 8. B

image
V pátek 24. května nocovala třída 8. B ve škole. Děti se sešly v 18 hodin a na úvod vyrazily do města na večeři. Vyhrál kebab v tortille. Po návratu do školy se ponořily do hraní společenských her, při kterých zažily spoustu legrace. Mezitím obloha potemněla, takže mohly vyrazit na stezku odvahy.

Čtěte dál

6.A adoptovala rybičky z učebny chemie

image
Během dvou týdnů se dobrovolníci z 6.A několikrát sešli v odpoledních hodinách a vyčistili akvárium rybičkám v chemické laboratoři. Nyní už rybičky žijí v 6.A, kde se jim dostává nadstandardní pozornosti.

Rotundy ve 4.A

image
16.5. o výtvarné výchově jsme vyráběli rotundy. Rotunda je starodávný velkomoravský kostelík. Dostali jsme čtvrtku, na tu jsme nakreslili kameny, portál  a oblouková okna. Moc mě to bavilo, bylo to zajímavé. Rotunda souvisí s vlastivědou a já osobně vlastivědu miluju. Pak jsme se s s těmi rotundami fotili. Moc se mi to líbilo.
Jan Šuchma

Čtěte dál

Výroba loutek

image
Ve středu 29.5.jsme se se 3.B vypravili do muzea na výstavu Anifilm. Nejprve jsme si prohlédli výstavu loutek a hlasovali jsme o nejhezčí. Dozvěděli jsme se jaké druhy loutek existují a jaké filmy se s nimi natáčejí. Potom jsme si svoji loutku také vyrobili a dokonce nahráli i krátký animovaný film.

Čtěte dál

Návštěva dopravního hřiště.

image
Po prvním vydařeném odpoledni na dopravním hřišti, jsme se rozhodli tuto akci zopakovat. V pondělí 27. května jsme si tedy opět užili jízdu na kolech a koloběžkách podle dopravních pravidel, zopakovali jsme si pravidla pro chodce a vyslechli odborné rady pana policisty. Věříme, že děti uplatní získané poznatky při letních aktivitách